Συμπλήρωμα διατροφής σκύλου με γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη

Συμπλήρωμα διατροφής σκύλου με γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη

Παρατηρείται τον σκύλο σας να έχει μειώσει τα επίπεδα δραστηριότητας του, να μην μπορεί εύκολα να σταθεί στα πόδια του, να έχει δυσκαμψία ή να ταλαιπωρείται όταν ανεβαίνει σκάλες? Πριν τα σημάδια αυτά εξελιχθούν δράστε άμεσα ώστε να βοηθήσετε τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων του. Υπολογίζεται οτι περίπου 1 στους 3 σκύλους σε κάποια φάση της  ζωής του αναμένεται να εμφανίσει κάποιου είδους πάθηση στις αρθρώσεις. Ο αρθρικός χόνδρος είναι μια υαλοειδής, λεία, λευκή, χαμηλής τριβής επιφάνει που περιβάλει τις αρθρικές επιφάνειες των οστών και έτσι τα οστά δεν έχουν άμεση επαφή μεταξύ τους. Ο αρθρικός χόνδρος προστατεύει τις αρθρώσεις και τους επιτρέπει να κινούνται ομαλά χωρίς τριβές, διαμοιράζοντας αρμονικά τα φορτία που ασκούνται σε αυτές. Το πάχος του αρθρικού χόνδρου είναι μόλις λίγα χιλιοστά και έχει πολύ μικρή ικανότητα αναγέννησης και επιδιόρθωσης των βλαβών του καθώς είναι ανάγγειος ιστός και δεν αιματώνεται.

Η γλυκοσαμίνη και η χονδροϊτίνη αποτελούν κύρια δομικά συστατικά του χόνδρου των αρθρώσεων, του μαλακού ιστού που καλύπτει το τμήμα των οστών εντός των μεσάρθριων διαστημάτων. Η γλυκοσαμίνη και η χονδροϊτίνη δρουν συνεργικά για να επιτύχουν την αναδόμηση και την αποκατάσταση του χόνδρου, συμβάλλοντας θετικά στην κινητικότητα, την ευκαμψία των αρθρώσεων και τη μείωση των φλεγομενών και του πόνου, καθώς περιέχουν αναλγητική δράση.

Ο αρθρικός χόνδρος περιβάλλεται από έναν υμένα ο οποίος περιέχει το αρθρικό υγρό. Το αρθρικό υγρό είναι ο λιπαντήρας των αρθρώσεων και βοηθά στην ομαλή τους λειτουργία χωρίς τριβές. Αποτελείται κυρίως από Υαλουρονικό οξύ το οποίο έχει εξαιρετικές και άκρως απαραίτητες για την άρθρωση λιπαντικές ιδιότητες, προσφέροντας ευελιξία. Δυστυχώς με το πέρασμα των χρόνων ή αλλαγών στο χόνδρο το Υαλουρονικό οξύ μειώνεται δημιουργώντας προβλήματα στις αρθρώσεις.

Το FlexPlus είναι ένα μοναδικό διατροφικό συμπλήρωμα με μία πρωτοποριακή πολυθρεπτική φόρμουλα, θεεικής Γλυκοζαμίνης (καθαρότητα 99.2%), θεεικής Χονδροϊτίνης (καθαρότητα 99.2%),  Υαλουρονικού οξέως (καθαρότητα 99%), MSM (καθαρότητα 99.2%), Μαγνήσιου, Μαγγανίου, Ασβεστίου, Χαλκού, πληθώρας βιταμινών και άλλων εξειδικευμένων συστατικών, ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία και ανάπλαση του χόνδρου των αρθρώσεων, των τενόντων και των συνδέσμων. Η θειική γλυκοζαμίνη είναι η μόνη ασφαλήςκαι μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα στην καθυστέρηση της εξέλιξης και την βελτίωση των συμπτωμάτων των αρθρώσεων εν αντιθέσει με την υδροχλωρική γλυκοζαμίνη

Το FlexPlus διατηρεί ελαστικές και εύκαμπτες αρθρώσεις χωρίς πόνους, βοηθώντας το σκύλο σας να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ιδανικό για ζώα με οστεοαρθρίτιδα και εκφυλιστικές ή φλεγμονώσεις διεργασίες του αρθρικού χόνδρου λόγω προχωρημένης ηλικίας, έντονης άσκησης ή αυξημένου βάρους, για μετατραυματικές οστεοαρθρίτιδες και για σκύλους με δυσπλασία του ισχίου ή του αγκώνα. Το FlexPlus υποστηρίζει και επιταχύνει την ανάρρωση μετά από ορθοπεδικά χειρουργεία ή τραυματισμούς.

Το FlexPlus περιέχει ένα μοναικό συνδυασμό ουσιών που δεν συναντάμε σε άλλα συμπληρώματα για τις αρθρώσεις. Περιέχει μια συμπυκνωμένη φόρμουλα η οποία προσφέρει ισχυρή δράση και αποτελεσματικότητα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Η θεραπεία διαρκεί μόνο 24 ημέρες και με μικρότερη ημερήσια δοσολογία δισκίων, εν αντιθέσει με άλλα σκευάσματα που φθάνουν έως και τις 40 ημέρες. Το ειδικά μελετημένο σύμπλεγμα μαγνησίου και πολυβιταμινών που περιέχει βοηθά στην απορρόφηση των πολυβιταμινών που περιέχει βοηθά στην απορρόφηση των ενεργών συστατικών από τον οργανισμό. Η βρωμελίνη ενεργοποιεί τις αντιφλεγμονώσεις προσταγλαδίνες, ενώ το σύμπλεγμα βιταμινών Β βοηθά το νευρικό σύστημα. Προσφέρει σταθερά αποτελέσματα ακόμα και μετά την διακοπή της θεραπείας.

Μπορεί να χορηγηθεί άφοβα και ως πρόληψη χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό .
Δεν προκαλεί παρενέργειες.

Βρείτε το ΕΔΩ