Ποιοί είμαστε

Feeders logo 250

Το feeders.gr είναι το δεύτερο διαδικτυακό παρακλάδι της isleofeco.
Μετά την εδραίωση της www.isleofeco.gr στο χώρο της οικιακής κομποστοποίησης και την καθιέρωση του www.zeolithos-ellada.gr ως το main portal ενημέρωσης και προώθησης του ζεόλιθου, δημιουργήθηκε το feeders.gr με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου μας για το κομμάτι της ζωντανής τροφής αλλά και την γενικότερη προώθηση των exotic pets.

feedersTV 250

Εδώ θα μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα αλλά και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μπορείτε να φροντίζετε σωστά τα αγαπημένα σας ζώα.
Το feeders.gr δεν είναι απλώς ένα e-shop αλλά και μια βιβλιοθήκη συνεχούς ενημέρωσης με άφθονο οπτικοακουστικό υλικό.
Μπορείτε να βρείτε άρθρα και video από όλο το κόσμο σχετικά με τα exotic pets και αξιόπιστες οδηγίες για να συντηρήσετε και να εκθρέψετε τα δικά σας έντομα.
Επίσης έχουμε δημιουργήσει ένα κανάλι στου youtube που θα περιλαμβάνει video δικά μας παραγωγής.

Τα προϊόντα μας προέρχονται από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες στέγασης, συντήρησης και ευζωίας των κατοικίδιων σας.
Επιπλέον, έχοντας δική μας ελεγχόμενη εκτροφή των περισσότερων εντόμων & feeders μπορούμε να διαθέσουμε σε οποιαδήποτε ποσότητα τις κοινές αλλά και τις πιο σπάνιες ζωντανές τροφές για αρθρόποδα, αμφίβια, πτηνά, σαύρες, φίδια, χελώνες και ψάρια. Γιατί σαν τη ζωντανή τροφή δεν έχει!!