Μυικό συμπλήρωμα διατροφής σκύλου

Μυικό συμπλήρωμα διατροφής σκύλου

To HULK MAX είναι ένα εξειδικευμένο φυσικό προϊόν που κάνει τη διαφορά καθώς περιέχει μια φόρμουλα με υψηλής ποιότητας υδρολυμένη πρωτεΐνη βόειου κρέατος, μονο-υδρική κρεατίνη και ένα σύμπλεγμα αμινοξέων, η οποία μπορεί ταχύτητα να ωθήσει τον σκύλο σας σε εντυπωσιακά υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Προσφέρει αύξηση της μυικής δύναμης – ενέργειας και ανάπτυξης των μυών, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες ή κινδύνους. Είναι ιδανικό για δραστηριότητες υψηλής ενεργειακής δαπάνης, όπως Sledge pulling (Έλξη έλκηθρων), Weight Pulling (Έλξη βαρών), Αγώνες ταχύτητας, Κυνήγι και διαγωνισμούς πάσης φύσεως με υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις.

Το Hulk Max μπορεί να χορηγηθεί για εκτενείς περιόδους με σκοπό το χτίσιμο ενός δυνατού και ανθεκτικού μυικού  συστήματος σε αγωνιστικούς σκύλους ή για τη δημιουργία ενός όμορφου καλογυμνασμένου σώματος. Επίσης μπορεί να χορηγηθεί για περιορισμένα χρονικά διαστήματα, πριν και κατά περιόδους αγωνιστικών απαιτήσεων, για άμεση ενέργεια και καλύτερες επιδόσεις. Επιπλέον, μπορεί να χορηγηθεί σε σκύλους με πρόβλημα αδυναμίας αύξησης σωματικού βάρους (συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας)

Ανά 15g Hulk Max παρέχεται 83.4% υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνης βόειου κρέατος.

Σύνθεση: Υδρολυμένη πρωτεΐνη βόειου κρέατος, μονουδρική κρεατίνη, σύμπλεγμα αμινοξέων, Φυσικές αρωματικές ουσίες από κακάο (χωρίς ζάχαρη)

Σχετικά με τις αντοχές ενός ασκούμενου σκύλου, οργανικά υπάρχουν η καρδιοαναπνευστική αντοχή (μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου) και η τοπική μυική αντοχή. Το HULK MAX εξασφαλίζει άμεσα την τοπική μυική αντοχή. Η καρδιοαναπνευστική αντοχή βελτιώνεται μέσω τακτικής αερόβιας άσκησης, η οποία ωστόσο μπορεί να πραγματοποιηθεί πιο αποτελεσματικά με τη βελτίωση της μυικής δύναμης και αντοχής του σκύλου με HULK MAX.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι μύες απαιτούν τεράστια ποσά άμεσης ενέργειας. Ιδανική και άμεση λύση σε αυτό παρέχει η μονυδρική κρεατίνη η οποία προσφέρει άμεση παραγωγή ενέργειας, επιτρέπει την άσκηση για περισσότερο χρόνο και με μεγαλύτερη ένταση, ενώ οδηγεί σε επιβράδυνση της κόπωσης. Δεν είναι ντόπινγκ αλλά μια απολύτως φυσική ουσία που υπάρχει στον οργανισμό με ενδογενή παραγωγή. Η λήψη 1g κρεατίνης ισούται με περίπου 1,5kg ωμού κρέατος. Η λήψης κρεατίνης βελτιώνει την αναερόβια απόδοση των μυών, αυξάνει τη δύναμη, τη ταχύτητα και την εκρηκτικότητα, ενώ επιτυγχάνει την αποκατάσταση μετά την άσκηση. Η λήψη της μετά το πέρας της άσκησης αυξάνει τα επίπεδα των αποθηκών κρεατίνης στο μυικό ιστό, βοηθώντας στην βελτίωση της αντοχής κατά της μελλοντικές προπονήσεις.  Είναι περισσότερο αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με πρόγραμμα υψηλής έντασης, διατροφής με πολλές θερμίδες και συμπληρώματα αμινοξέων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
10 – 15kg                                           5g
15 – 30kg                                         10g
30-45kg                                           15g

Συμπλήρωμα σε μορφή σκόνης αναμειγνύεται στην τροφή ή το νερό.

1) Για περιστασιακές αγωνιστικές απαιτήσεις, χορηγείστε HULK MAX ως προετοιμασία προ των αγώνων καθημερινά για 10 ημέρες 1 ώρα πριν την άσκηση ή αλλιώς μετά το φαγητό. Για τους αγώνες χορηγείστε 1 ώρα πριν, τη διπλή δόση για άμεση ενέργεια. Για καλύτερα αποτελέσματα ο σκύλος πρέπει κατά την προετοιμασία να αθλείται τακτικά.

2) Για κατεψοχήν αθλητικούς σκύλους με συχνές αθλητικές – αγωνιστικές απαιτήσεις και το χτίσιμο ενός δυνατού μυικού συστήματος, χορηγήστε την προτεινόμενη δοσολογία καθημερινά για 1 μήνα, 1 ώρα πριν την άσκηση ή αλλιώς μετά το φαγητό. Στη συνέχεια διακόψετε για ένα μήνα συνεχίστε ομοίως για όσο χρειαστεί ανάλογα με τους στόχους. Για τους αγώνες χορηγείστε 1 ω΄ρα πριν τη διπλή δόση για άμεση ενέργεια. Για καλύτερα αποτελέσματα ο σκύλος πρέπει να αθλείται κανονικά

3) Για μυθική ανάπτυξη (όγκο), χορηγήστε καθημερινά για 1 εβδομάδα την προτεινόμενη δοσολογία και τη 2η εβδομάδα διπλασιάστε την. Έπειτα επιστρέψτε στην κανονική δοσολογία για 2 έως 10 εβδομάδες και διακόψετε για 1 μήνα ή ολοκληρώστε (ανάλογα με τους στόχους). Τις ημέρες άσκησης, χορηγήστε τη δόση 1 ώρα πριν και αμέσως μετά την άσκηση. Τις υπόλοιπες ημέρες χορηγήστε μόνο μια δόση HULK MAX με το φαγητό.

Για καλύτερα αποτελέσματα ο σκύλος πρέπει να αθλείται τακτικά και να χορηγούνται άφθονες ποσότητες νερού πχ σε σκύλο 30kg (1-1.5lt) ημερησίως.

Καθώς αυξάνοντας τις απαιτήσεις απαιτείται και μεγαλύτερη μυική μάζα, μπορείτε σταδιακά σε εύρος μηνών να αυξήσετε την προτεινόμενη δοσολογία ανάλογα με τους στόχους. Μην υπερβαίνεται τους 3 μήνες συνεχούς χορήγησης χωρίς τουλάχιστον 1 μήνα διακοπής.

Για σκύλους άνω των 12 εβδομάδων.

 

Βρείτε το ΕΔΩ